Wie AIMt hier?

Ik ben Angelique Middeldorp. Ik ben ruim 23 jaar werkzaam in leidinggevende en commerciële functies in de arbeidsbemiddeling. Daarnaast richt ik mij op coaching. Ik heb een geaccrediteerde Post HBOFoto's AIM (12)-opleiding afgerond tot coach practitioner. Middels cursussen, trainingen, intervisie en vakbladen houd ik mijn kennis en ervaring op dit gebied actueel.

Mijn drijfveer is mijn oprechte interesse in “wat de mens beweegten mensen helpen vooruit te komen in wat zij het liefst willen bereiken.

AIM staat voor “een doel hebben”, “een richting kiezen” en het uiteindelijk ook gaan “doen”. Geïnspireerd door de zogenaamde “Blue Zones”* op deze aarde. Hier leven veel mensen langer dan 100 jaar. Zij worden gezond en vitaal oud. Een belangrijke reden is dat zij een dagelijks doel hebben.

Het geeft mij veel voldoening om eraan bij te dragen dat mensen vitaal, gelukkig en met plezier in het leven staan en met vertrouwen hun toekomst tegemoet treden. Mensen die mij kennen typeren mij als warm, enthousiast, gedreven, eerlijk en toegankelijk. Ik zal jouw coachvraag en -traject altijd met de grootste zorg behandelen.

(*Klik hier voor meer informatie over de Blue Zones)

 

 

© Angelique Middeldorp