Hoe werkt AIM?

Bij individuele coaching en loopbaan coaching

Tijdens een intake van ongeveer een half uur bekijken we of we samen aan het traject willen beginnen.  Tijdens de intake wordt jouw coachvraag en deels het coachdoel al helder.

In de coaching is jouw doel altijd het uitgangspunt. Tijdens onze gesprekken gaan we op zoek naar jouw kracht en mogelijkheden, zodat je vanuit jouw eigen passie en ambitie met vertrouwen kunt bouwen aan een toekomst waarin groei en geluk centraal staan. Hierbij maak ik, waar zinvol, gebruik van technieken en modellen ter verkenning en reflectie. Bij loopbaancoaching kan ik je ook ondersteunen bij je presentatie op de arbeidsmarkt.

Afhankelijk van jouw coachvraag hebben we in de regel 3 tot 5 gesprekken van 1 tot 1,5 uur nodig om je coachdoel te behalen en te verankeren. Een intake is kosteloos, op basis waarvan ik ten behoeve van het traject een coachplan en een offerte voor je maak.

Indien je een uitkering hebt worden loopbaantrajecten in veel gevallen vergoed.

Werkgevers dragen vaak bij aan coachtrajecten.

Bij team coaching

Bij team coaching werk ik samen met een andere ervaren coach. Graag bespreken wij samen het beoogde doel, de te nemen acties en de gewenste aanpak. Aan de hand daarvan maak ik graag een offerte op maat. Team coaching kan ook op locatie van de organisatie.

© Angelique Middeldorp